decoration decoration decoration
decoration
leaf leaf leaf leaf leaf
decoration decoration

International dating guide

De fleste mænd har på et eller andet tidspunkt drømt om at have en udenlandsk affære. Måske er du en af de fyre, som nu eller på et tidspunkt i fortiden, har tænkt på at date kvinder der er hjemmehørende i et andet land end dit eget.

Denne internationale dating guide er skrevet med henblik på dig. Dens formål er, ikke at efterlade nogen undskyldning, ingen frygt eller logisk grund, der står mellem dig og de kvinder du mest ønsker.

Her er de hurtige 3 skridt du kan tage lige nu, for straks at begynde at se en forskel i den type af piger du møder og den romantiske succes du opnår med dem.

Hvordan man undgår online dating bedrageri, Visa snyd, guldgravere & asylansøgere

Den mest almindelige og udbredte frygt, der holder mænd tilbage fra at finde kærlighed på tværs af kloden, er frygten for at blive bestjålet, eller værre, blive brugt til en gratis tur til et nyt land. Dybest set ønsker mænd ikke at blive suget ind i at blive en gratis madbillet.

Heldigvis er det meget nemmere at undgå guldgravere, cyber kriminelle og asylansøgere, end de fleste tror, og bør aldrig være en grund til, at du nægter at finde kærlighed udenfor dine grænser.

Den første regel lyder som den enkleste, men overtrædes alt for ofte.

Regel nummer et er, ”lad være med at sende penge til nogen du ikke har mødt personligt”. Hvis du beholder dine penge hvor de hører hjemme, og ikke køber noget for eller sender penge til nogen person online, bliver du ikke berøvet.

For det andet, accepter ikke at veksle en check, bankoverførsel eller enhver anden finansiel aftale med en person du kun kender online, lige meget hvor meget du føler du kender dem.

Dernæst skal du sørge for at date en masse kvinder fra det samme land, før du beslutter dig for at blive gift. Gift dig ikke med en kvinde, der ikke vil være intim og fysisk med dig før ægteskabet, med mindre du personligt har særlige grunde til at ville gøre det.

Udenlandske kvinder er eksotiske, de er ikke aliens.

Sørg for at bruge den sunde fornuft, og hast ikke ind i et forhold. Hvis du vil giftes med hende, tag dig tid til at besøge hende et par gange i hendes land, og få hende til at bo sammen med dig i et stykke tid. Disse simple skridt filtrerer de kvinder fra, der er ude efter en hurtig udgang eller en gratis tur.

De gode nyheder er…populære beviser antyder at mindre end 5% af profilerne online, er der for at fange og snyde intetanende besøgende. Undgå betalte dating hjemmesider med dyre månedlige gebyrer, uprofessionelt udseende hjemmesider, ekstra gebyrer for at modtage en profil og en ingen-tilbagebetalings politik. Mere om dette vil blive diskuteret yderligere, i ”mød kvinderne” nedenfor.

Vælg dit paradis

Med mindre du rejser ofte og til forskellige lande, før du møder en kvinde online, skal du vælge det land du mest ønsker at besøge.

At møde kvinder i samme region, gør det nemmere at faktisk gå på rigtige dates. Du behøver også kun at fokusere på at få den grundlæggende basis i et enkelt sprog.

Vælg et land der har ting tilfælles med dig. Se efter et sted du kan identificere dig med, hvis du virkelig kan lide landet, vil du næsten helt sikkert elske kvinderne.

Mød de kvinder du ønsker

Når du har valgt landet du ønsker at besøge. Sæt en, to, tre eller flere online profiler op. Brug gratis sociale hjemmesider eller find betalte dating sider med et godt omdømme. En side som Craigslist er en vidunderlig gratis genvej til kvinder. Den er velkendt over hele verden og enkel.

Andre gode gratis sider inkluderer Facebook, Twitter og Hi5. I.C.Q er en gratis chat svarende til MSN Messenger. Den inkluderer sit eget sociale netværk. I.C.Q blev brugt af en af mine personlige venner til at møde hans brud, som boede en 18-timers flytur væk.

Sørg for ikke at spille stor kanon når du sætter din online profil op. Giv detaljer, med lad være med at prale eller være vag. Put et par billeder op af dig selv og vær ærlig om, hvad du er på udkig efter.

Begynd derefter at søge efter kvinder, der har de egenskaber du søger, og som bor i det land du har valgt. Når du finder en der fanger din opmærksomhed, send hende en enkel og hurtige ”hej” besked.

De fleste kvinder der har en profil online, er uddannede kvinder fulde af kreativ energi, smag for livet og som søger efter at møde en mand, de ærligt kan elske.

Når du starter din søgen efter international kærlighed, kan det være nemt at falde pladask for den første eller anden dame du møder. Selvom du måske kun kommunikerer elektronisk, har udenlandske piger en evne til at trække mænd ind og gøre deres liv fantastisk.

Tag det roligt. Mød flere kvinder for at undgå fremtidige komplikationer og for at få en bedre forståelse af kulturen.

Sørg for at få en konversation i gang med piger fra det land du rejser til, mindst 3 uger før du ankommer, kan helt sikkert starte meget før og du bør, hvis det er muligt. Du ønsker at lære kvinderne at kende online. Dette giver jer begge en chance for at lære den anden at kende, før ansigt-til-ansigt mødet. Det hjælper helt sikkert med til at opbygge spændingen!

Lær pigerne at kende ved at udnytte teknologien. Brug gratis videochat og billige opkald med udbydere såsom Skype. I kan se film sammen, bytte videoer og meget andet.

Til sidst, få dig en flybillet og besøg dine nye veninder. Arranger den længste tur du kan tage. Brug tiden til at fremme dit forhold til de kvinder du har mødt online. Til sidst vil du møde en eller to piger, der overstråler alle de andre. Sørg for at have så meget ekstra tid som du kan, til at bruge med disse særlige kvinder.

LEAVE A REPLY

loading
×